1/3
Duyduğum bir bilgiye göre araç 17 Mayıs tarihinde trafikten men edilmiş. Şoförüne para cezası yazılmış.Şu araç ve plakasını en kötü 7-8 milyon liraya satmak varken bu duruma nasıl gelinir ki ?
Duyduğum bir bilgiye göre araç 17 Mayıs tarihinde trafikten men edilmiş. Şoförüne para cezası yazılmış.Şu araç ve plakasını en kötü 7-8 milyon liraya satmak varken bu duruma nasıl gelinir ki ?
C013 ün eski aracıC-1760 kodlu Mercedes-Benz Conecto kaderine terk edilmiş şekilde Çamlıca'da yatıyor. Plakaları sökülmüş, ön tamponu yok, aracın içi de dökülüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 69535
Ekli dosyayı görüntüle 69536
Ekli dosyayı görüntüle 69537
Ekli dosyayı görüntüle 69538
29 Mayıs 2025 - Çamlıca
Şimdi hatırladım. Bu araç yola yağ döken araç. Bunu bilerek yaptığına dair haberler çıkmıştı medyada. Üsküdar sınırları içinde olmuştu olay.Duyduğum bir bilgiye göre araç 17 Mayıs tarihinde trafikten men edilmiş. Şoförüne para cezası yazılmış.
Metrobüsleri fan sesi hariç başarılıydı çok tuhaf bir anda nasıl olduAkia iflas etmiş sonu tezeller gibi oldu
İflas etmemiş konkordato ilan etmiş. Tıpkı buradaki KFC gibi.Akia iflas etmiş sonu tezeller gibi oldu
Tam olarak neresi yaptaş a.ş garajı diye bir yer bulamadım benA-1632 birkaç haftadır aynı yerde yatıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 69630
30 Mayıs 2025 - Yaptaş A.Ş. Garajı
Umarım faaliyetleri sona ermez. Metrobüs araçlarını beğeniyorum .İflas etmemiş konkordato ilan etmiş. Tıpkı buradaki KFC gibi.
Ayamama deresinin yanı. Bakırköy Cemevi ve Kültür Merkezi yakınlarında.Tam olarak neresi yaptaş a.ş garajı diye bir yer bulamadım ben
Çok teşekkür ederimAyamama deresinin yanı. Bakırköy Cemevi ve Kültür Merkezi yakınlarında.
Eski aracını soylememde bir sıkıntı var mı?C.991 2025 model "BMC PROCITY TR." olmuştur araçla şu anda ümraniyeden imesin içine gitmekteyim hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.★★★
Eski aracı 2022 çıkışlı procity TR C990 da aynı mal sahibinin onun da değişmesi lazımEski aracını soylememde bir sıkıntı var mı?
Markası ne hocamB-1845 savaşın arabalarından yeni aracı ile seferde idi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.