İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yakın zamanda İstanbula gelen 2017 akia ultra lf 12 lerden C102 kapı kodlu aracı deneyimledim aracın durumu içler acısı savaş petrol temsası bile daha iyi durumdadır ama bu biraz da bakıma dayalı galiba.
Herşey bakımdan kaynaklı bakarsan 2013 Procity bile çok iyi olur umursamayıp aracın içinden geçersen Conecto bile hurda olur herşey bakıma dayalı

Konu sahibi
A-1720 bir an yeni araç aldı sanmıştım. HO plakayı görünce. Bugün o plaka yine TCV'nin plakası oldu.

A-1830'u takip ediyorum bir yandan da. Acaba yeni araç alacak mı? Çünkü araç sürekli farklı farklı yerlerde.

C.198 'in şoförü ile konuştum salı günü aracı C.201 'ile bursadan teslim alıp çarşamba günü 2025 model "GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF." marka model otobüsleriyle seferlere başlayacaklarmış şimdiden ve tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun dilerim.🤝🤝🤝😀😀😀🌹🌹🌹❤️❤️❤️🧿🧿🧿

Son düzenleme:
C.198 'in şoförü ile konuştum salı günü aracı C.201 'ile teslim alıp çarşamba günü 2025 model "GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF." marka model otobüsleriyle seferlere başlayacaklarmış şimdiden ve tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun dilerim.🤝🤝🤝😀😀😀🌹🌹🌹❤️❤️❤️🧿🧿🧿
Peki C-154'ün 2025 model Cobra olacağı eski aracı 2021 model Cobra C-485 koduna geçeceği söyleniyordu. Geçen C-485'i mevcut aracı Procity ile gördüm. Bununla ilgili var mı bir gelişme?

Böylece İstanbul'da Otokar Kent H devri kapanmış oldu...

2010'dan 2025'e kadar çalıştı bu seri. 2021'den 2025'e kadar sadece A-160 çalıştı zaten.

2020'de bir sürü araç çekildi. A-179, A-146...
Kesinlikle ozlenecek araçlardan

A-046 Güleryüz Cobra GD272LF 2012 olan aracını BMC Procity TR ile değiştirmiştir.Tahminim 2025 model olduğu yönünde.Plakası 34HO1045
Aracı Demirciler site camii nde gördüm.
Ayrıca A-160 ta maalesef pert olmuş logoları ve plakası sökülü halde yatıyordu.Tahminimce o da 3 4 ay sonra aracını değiştirerek seferlere başlayacaktır.
C-043 kodlu BMC Belde CB de epeydir yatıyor. Bu araç ta değişime yakın gibi.

Geri
Üst Alt