1/3
Körüklü Karsan lar ın man motoru zaten sessiz normalde.Ama bakım yapmadıkları için motor sesi Allaha emanet şuan çoğunun.Geçen K-1586 ya bindim çok bakımlıydı.Motoru düzgün ve sessiz çalışıyor.Bazı insanlar biniyor sonra motor çok gürültülü olunca diyor bunlar çok gürültülü.Oysaki bakım yapsalar araçların motorunu özellikle,bindiğim K-1586 daki gibi düzgün ve sessiz çalışır.Konfora gelecek olursak da bencede Karsanların koltuk dizilimi daha iyi ve grammer koltukları daha rahat ama grammer koltuklar karsanın üretimi değil zaten.Conectonun koltukları daha kötü bence de.O koltuklar mercedes in üretimi yani konforsuz geliyor bana bindiğimde.Ama yokuşta herşey tam tersi olduğunu da eklemeliyim. Mercedes motorlu otobüsler kadar iyi yokuş çıkan görmedim.Kısacası Körüklü karsanlar bakımlı ise körüklü conectolardan bencede daha iyi daha konforlu.Bir şey daha ekleyeyim. Tüm conectolar da arka motor önü 4 lüler inanılmaz dar.Her binip oraya oturduğum da ayaklarımı yukarıya çekmek zorunda kalıyorum karşimdakine deymek zorunda kalmayım diye.Yeni conectolar da da öyle.Conecto modelinde orası bir düzeltilemedi zaten bir tek ben eleştirdim bunu galiba nedense başka görmedim.Mercedes in de çok eksikleri var yani mercedes i öyle böyle övenler var ki herşeyden üstün gibi anlamıyorum ama fikirlerine saygı duyuyorum.Ama şahsen körüklü breda lar bana daha iyi geliyor 2012 conecto g mi karsan mı deseniz karsan derim hem iç yalıtımı iyi hem de rahat 2012 conecto da içe çok ses gidiyor.
Son düzenleme: