İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben zor görüyorum.Pazar payından çok düşük bir dilim alırlar o kadar.Mercedes,Otokar,Güleryüz,BMC,Isuzu ile rekabet etmeleri çok zor.
Elektrikli versiyonu için bir şansları olabilir. Özellikle Avrupa Birliği yatırım destekleri ile pazarda yer alabilir. Ancak pazarda elektrikli otobüs ve belediye hizmetleri konusunda Karsan pazar lideri diyebilirim.

Habaş ın bu dönemlerde reklam kısmına yatırım yapması da bu aracın sektöre girmesinde fayda olduğunu düşünüyorum. Umarım belediye ihalelerinde kendileri yer alabilir. Hayırlı olsun.

A-1550 A-1668 A-1679 A-1741 A-1745 A-1756
A-1822 A-1827 B-1851 B-1855 B-1883 C-1843 tahminen ne zaman değişir ? KP plakalı son Temsa'lar
Yanlış başlığa yazdın aşşağıdaki başlığa yazacaksın.🤝🤝🤝

Yanlış başlığa yazdın aşşağıdaki başlığa yazacaksın.🤝🤝🤝
Yoo ben hangi otobüsü alır diye bir şey yazmadım farkettiysen araçlar zaten değişicek . Savaşın son KP plakalı Temsa'ları . Er ya da geç bunlarda değişicek diğer araçları gibi o yüzden sordum tahminen ne zaman değişir diye dikkatli okuyun lütfen 🙏

Konu sahibi
Öncelikle hepimize hayırlı cumalar ve günler dilerim.🤝🤝🤝😀😀😀 C.102 filo numaralı araç bugün seferlerde değildi muhtemelen yeni aracına kamera "İSTANBUL KART."
makinası sesli anons sistemi ve durakları yazıyla gösteren ekranlar takılıyordur.🤝🤝🤝
“Durakları yazıyla gösteren ekran” bütün 8M ve üstü araçlarda standart ekipman diye biliyorum. Eskidendi o sonradan uydurmalar

Geri
Üst Alt