İsrail Ordusu Türkiye'yi işaret etti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rime

ŞU MESAJLARIMI SİLİN ARTIK YETER.
Albay
Kayıtlı Üye
1/3
Konu sahibi
İsrail ordusunun resmi sitesinde yayımlanan fotoğrafla bir işgalci subay Türkiye’yi işaret etti. subayın parmağı Mavi Vatan sahasına denk gelirken, içerikte İran saldırıları anlatıldı.

1758252928294.webp

Kaynak; https://haber7.com/dunya/haber/3562860-israilden-psikolojik-harp-ordu-turkiyeyi-isaret-etti

"ERDOĞAN BENİM ÇOK İYİ BİR ARKADAŞIMDIR"

ABD Başkanı Donald Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok iyi tanıyorum ve hepinizin bildiği gibi, o benim çok iyi bir arkadaşımdır. Ona inanıyorum ve ona saygı duyuyorum. Netanyahu da ona saygı duyuyor" dedi.

"KISA BİR SÜRE İÇİNDE SİLAHSIZLANMALARI GEREKİYOR"

Trump, Hamas'ın silahsızlanması için 'çok kısa bir süresi olacağını, aksi takdirde 'çok büyük bedeller ödeyeceğini' söyledi. Trump, Hamas ve silahsızlanma konularını görüştüklerini söyledi. Trump, "Biz bunu istemiyoruz. Ama oldukça kısa bir süre içinde silahsızlanmaları gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN, SURİYE'Yİ KURTARDI"

Trump konuşmasının devamında ise Suriye'ye ilişkin konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye için çalıştığını ve Suriye'yi kurtardığını ifade eden Trump, "Erdoğan Suriye'de kötü insanlardan kurtulmamızı sağladı." dedi. Netanyahu da Suriye ile barışçıl bir sınıra sahip olmanın kendilerinin de çıkarına olacağını söyledi.

"SÖZ VERİYORUM, BUNLARI ASLA İSRAİL'E KARŞI KULLANMAYACAKLAR"

Türkiye'ye F-35 satışını onaylayacak mısınız? sorusunu yanıtlayan Trump şu ifadeleri kullandı: "Bunu çok ciddi bir şekilde düşünüyoruz. Söz veriyorum, bunları asla İsrail'e karşı kullanmayacaklar."

Geri
Üst Alt