Instagram'da takipçi satın almak (satıcı önerileri)

Mervemsi

Çavuş
Kayıtlı Üye
1/3
Konu sahibi
Instagram'da takipçi satın almayı ve profilimi büyütmeyi düşünüyorum. Ne kadar takipçim olursa o kadar daha fazla insanların keşfetine çıkarım düşüncesindeyim. Sizin güvendiğiniz ve sürekli alışveriş yaptığınız siteler var mı? Sonradan düşüş olmasın ve türk takipçi istiyorum fake olduğu belli olmasın.

Bu işte en kritik şey güvenilir site bulmak. Hem kişisel hem işletme hesabım için epey araştırdım, pek çok siteye baktım. En tatmin edici yanıtı sosyalevin.com'dan aldım.

Öncesinde direkt mesaj attım, süreci sordum. "Hesabıma bir şey olur mu?", "Etkileşimlerim düşer mi?", "Takipçiler gerçek mi?" gibi soruları çekinmeden sordum, hepsine dürüstçe ve detaylı cevap verdiler. Bu bile başlı başına güven verdi.

Sonra takipçi, beğeni ve yorum paketlerini denedim. Özellikle işletme hesabımda viral içeriklerle birlikte kullanınca farkı net gördüm. Profil daha güvenilir görünmeye başladı, içerikler keşfe daha çok düşüyor. Yalnız başına mucize değil tabii, ama doğru içerikle birleşince işe yarıyor
.
Bir de fatura konusu var. Ödeme sonrası otomatik fatura kesildi, GİB'de görebildim. "Gerçek firma mı acaba?" sorusu orada bitti.
Kısacası piyasada çok seçenek var ama benim deneyimime göre sosyalevin.com güvenilir ve ilgili bir yer. İşletme hesabı büyütmek isteyenler en azından yazıp bilgi alsın derim.

Geri
Üst Alt