1/3
Hocam A-1706 olabilirAçıklamaya gerek olmadığını düşünüyorum başlık kendini belli ediyor
US Polo ASSN-- A-1736(?)(Çok iyi göremedim ama tahminim o yönde)
Yenibosna
aracını hala değiştirmediyse A-1706 MercedesHocam A-1706 olabilir
Çekimin hangi duraktan olduğunu da belirtebilir misiniz
Bu konuda elimde pek içerik yok herkesin emeğine sağlık, bunu görünce hey gidi koca daf mjt neler çekti şu İstanbul senden demek istiyorum.Sondradan kodu solo bir araca verilen çift katlılardan
D-161 Parex(Blurlamış)
Mescidiselam
Hat- 36LEkli dosyayı görüntüle 130314
Yandex Panorama veya Google Street View'dan gezinip bakabilirsiniz Google'da 2014 Yandex'de 2011 yılına kadar gidilebiliyorBu konuda elimde pek içerik yok herkesin emeğine sağlık, bunu görünce hey gidi koca daf mjt neler çekti şu İstanbul senden demek istiyorum.
Yalnız bu araç D-162 değil D-160’tır.İETT kodu da 2007-79’dur.
başka bir açıdan bakınca öyle görmüştüm.Tespit için teşekkürlerYalnız bu araç D-162 değil D-160’tır.İETT kodu da 2007-79’dur.
Tekerleğin hemen yanında yazan İETT kodudur.Aynanın altında yazan kod D-160’tır.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.