Hat ve Durak Anons Sesleri

Konu sahibi
"Sayın yolcularımız lütfen kapı önlerinde durmayınız boşluklara doğru ilerleyiniz" ve Tutunarak seyahat etmenizi arz ederiz anonsunu söyleyen kadın değişmiş bugün Akia'lar da öyleydi.

"Sayın yolcularımız lütfen kapı önlerinde durmayınız boşluklara doğru ilerleyiniz" ve Tutunarak seyahat etmenizi arz ederiz anonsunu söyleyen kadın değişmiş bugün Akia'lar da öyleydi.
Conecto G'de de böyleydi bugün. Bir an dedim acaba ben mi yanlış hatırlıyorum ses aynı mı diye şüpheye düştüm

Ben de bu sabah duydum. İlk duyduğumda irkilmedim değil. Sestek'deki Nil'in sesi gibi geldi bana.

Marmaray’ın sesi daha güzel. 😂
Marmaray demişken Marmaray'daki anonslar daha detaylı olsa güzel olur. Mesela M1, M2, M4, T1, M8 hatlarını söylüyor ama sadece hattı söylüyor yani direkt M4 hattına aktarma yapabilirsiniz demek yerine M4 Kadıköy Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattına aktarma yapabilirsiniz dense daha iyi olur. Ayrıca Yenikapı'da da M1A ve M1B için ayrı ayrı anons yok direkt M1 diyor.

Ben de Aynı Anonsu, Sırasıyla 14ŞB, 122ÇK, 14ÇK ve 9ÇN gibi mahallemin Otobüs Hatlarında da Duydum.

Konu sahibi

Conecto G'de de böyleydi bugün. Bir an dedim acaba ben mi yanlış hatırlıyorum ses aynı mı diye şüpheye düştüm

Ben de bu sabah duydum. İlk duyduğumda irkilmedim değil. Sestek'deki Nil'in sesi gibi geldi bana.

Bugün 29ş b1628de farklı biri telefon anonsunu söylüyordu

Ben de Aynı Anonsu, Sırasıyla 14ŞB, 122ÇK, 14ÇK ve 9ÇN gibi mahallemin Otobüs Hatlarında da Duydum.

Tüm araçlara gelmiş kısacası ben de her otobüste duyuyorum.

A-180'e bindiğimde “otobüste telefonla ilgilenme” anonsun sesi değişmişti. Ama “boşluklara ilerleyin” anonsun sesi aynıydı.
Sadece tutunmadan telefonla ilgilenmeyiniz anonsunu söyleyen yeni bir ses eklendi.Boşluklara doğru ilerleyin anonsunda bu yok.

Sadece tutunmadan telefonla ilgilenmeyiniz anonsunu söyleyen yeni bir ses eklendi.Boşluklara doğru ilerleyin anonsunda bu yok.
Evet arkadaşlar, Gül'ün söylediği tutunmadan telefonla ilgilenmeyiniz anonsu tarih oldu gibi. Tutunmadan yolculuk yapmak sizin ve diğer yolcuların can güvenliğini tehlikeye atar. Lütfen tutunarak yolculuk yapınız" anonsu halen lost media. Bende kayıtlı var.

Geri
Üst Alt