@Rick GrimesHangi ISS Önerirsiniz? Hizmet veren hız, destek sağlayan vb fiyat en iyisi hangisi. (100 Megabit)
evetİlk anda anlayamadım. İss İnternet servis sağlayıcı demek galiba.
dolandırıcı olan d-smart'mıValla hocam ben size kullanmamanız gerekeni söylüyorum D-Smart
telekoma başvurun tüm apartman bi 100 megabit çeksin.Birde bizim burda mesela fiber yokta bence Türkiyede internet zaten her halükarda çok yavaş.
TT Özel anonim şirket olursa böyle olur.Zamanında Ttye gittik takmıyorlar burayı uzun zamandır 16 MBps kullanıyorduk şimdi 32ye yükselttik göya burda VDSL de var ama İSSler VDSL 100 mb desteklese bile bizde olmadığını söylüyor. 2,5 mb ortalama internet hızı buna mahkumuz
hizmet numaranın ilk rakamı 8 ilemi başlıyor yoksa 1 ilemiZamanında Ttye gittik takmıyorlar burayı uzun zamandır 16 MBps kullanıyorduk şimdi 32ye yükselttik göya burda VDSL de var ama İSSler VDSL 100 mb desteklese bile bizde olmadığını söylüyor. 2,5 mb ortalama internet hızı buna mahkumuz
İnternetin 25 Megabitmi.
2 Gün diyo :OBerbat internetle indirmek çok zor. 1 buçuk saatte 9 GB indi. Daha da 80 GB var
Gigafiber olsaydı.Berbat internetle indirmek çok zor. 1 buçuk saatte 9 GB indi. Daha da 80 GB var
Ekli dosyayı görüntüle 104156
Ah be rick Grimes Şimdi 2 gün bekleyecekmisin...Berbat internetle indirmek çok zor. 1 buçuk saatte 9 GB indi. Daha da 80 GB var
Ekli dosyayı görüntüle 104156
Yok internet veriyim ona halleder oAh be rick Grimes Şimdi 2 gün bekleyecekmisin...
![]()
Nasıl şu anda @Rick GrimesYok internet veriyim ona halleder o
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.