En sevdiğiniz İçecek Nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Kaçak Çay>Kahve>Siyah Kola>Soğuk Çay>Şalgam 😁
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Limonata
Limonlu Ice Tea
Çikolatalı Süt
Gazoz
Schweppes Mandalina
Fanta
Soda
Çay
Ayran
Komposto
Cola

Sevmediğim:
Kahve'nin herhangi bir satılma şekli (sıcak sütlü olan hariç)
Sen tüm içecekleri neredeyse seviyorsun 😍😀

sütlü kahve mi içiyorsunuz sadec? ben hep sade kahve içiyorum. bence seversiniz.
Kahve içmiyorum. Zorunda kalırsam ve arkadaşlarla gittiğim ortamda elim boş kalmasını istemiyorsam mecburen sipariş vermem gerekiyorsa sıcak sütlü. Yoksa çölde susuz kalsam yine içmem

Kahve içmiyorum. Zorunda kalırsam ve arkadaşlarla gittiğim ortamda elim boş kalmasını istemiyorsam mecburen sipariş vermem gerekiyorsa sıcak sütlü. Yoksa çölde susuz kalsam yine içmem
Kahve çoğu zaman kurtarıcım oluyor limonata veya icetea kullanmaktansa

Konu sahibi
eğer birgün Kahve İçeceğin zaman Dibek veya Menengiç Kahvesi öneririm. İkiside güzel Kahvelerden birkaçı.

Konu sahibi
bence kahve içmek güzel oluyor, öyle bir enerji topluyoruz dışwrıda. çölde içmeyin zaten vücudunuzdan kafeini atamazsınız

tamamen yeşil çay. inanılmaz faydaları var ilk başta acı geliyordu ama şimdi mükemmel 1. sıraya girdi en sevdiklerim listeside

Geri
Üst Alt