sütlü kahve mi içiyorsunuz sadec? ben hep sade kahve içiyorum. bence seversiniz.Limonata
Limonlu Ice Tea
Gazoz
Schweppes Mandalina
Fanta
Soda
Çay
Ayran
Komposto
Cola
Sevmediğim:
Kahve'nin herhangi bir satılma şekli (sıcak sütlü olan hariç)
Sen tüm içecekleri neredeyse seviyorsunLimonata
Limonlu Ice Tea
Çikolatalı Süt
Gazoz
Schweppes Mandalina
Fanta
Soda
Çay
Ayran
Komposto
Cola
Sevmediğim:
Kahve'nin herhangi bir satılma şekli (sıcak sütlü olan hariç)
Kahve içmiyorum. Zorunda kalırsam ve arkadaşlarla gittiğim ortamda elim boş kalmasını istemiyorsam mecburen sipariş vermem gerekiyorsa sıcak sütlü. Yoksa çölde susuz kalsam yine içmemsütlü kahve mi içiyorsunuz sadec? ben hep sade kahve içiyorum. bence seversiniz.
Kahve çoğu zaman kurtarıcım oluyor limonata veya icetea kullanmaktansaKahve içmiyorum. Zorunda kalırsam ve arkadaşlarla gittiğim ortamda elim boş kalmasını istemiyorsam mecburen sipariş vermem gerekiyorsa sıcak sütlü. Yoksa çölde susuz kalsam yine içmem
eğer birgün Kahve İçeceğin zaman Dibek veya Menengiç Kahvesi öneririm. İkiside güzel Kahvelerden birkaçı.Kahve içmiyorum. Zorunda kalırsam ve arkadaşlarla gittiğim ortamda elim boş kalmasını istemiyorsam mecburen sipariş vermem gerekiyorsa sıcak sütlü. Yoksa çölde susuz kalsam yine içmem
Memengiç güzeldi bir kere içtiğimde ama onda kullanılan malzeme oranları önemliymişeğer birgün Kahve İçeceğin zaman Dibek veya Menengiç Kahvesi öneririm. İkiside güzel Kahvelerden birkaçı.
O ikili olmazsa olmazAçık ayran. Özellikle tavuk pilav ile içerim veya lahmacunla .
Aynen güzel bir kahveMemengiç güzeldi bir kere içtiğimde ama onda kullanılan malzeme oranları önemliymiş
bence kahve içmek güzel oluyor, öyle bir enerji topluyoruz dışwrıda. çölde içmeyin zaten vücudunuzdan kafeini atamazsınızKahve içmiyorum. Zorunda kalırsam ve arkadaşlarla gittiğim ortamda elim boş kalmasını istemiyorsam mecburen sipariş vermem gerekiyorsa sıcak sütlü. Yoksa çölde susuz kalsam yine içmem
Yerli Çay'mı içiyorsunuz yoksa. Kaçak Çay'mıNescafe
Çay
Nane limon
Salep
Soğuk çay
Limonlu gazoz
Acılı şalgam.
Kaçak çayı pek sevmem ama varsa da içerim. Favorim nescafe.Yerli Çay'mı içiyorsunuz yoksa. Kaçak Çay'mı
Diğer Dedikleriniz'de Olmazsa Olmaz![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.