A
Ata Bey
Benim malum hatlar 168/249/585'i severim ayrıca 303'üde nedense seviyorum
565i sevmiyor musunBenim malum hatlar 168/249/585'i severim ayrıca 303'üde nedense seviyorum
Menemen-Çeşme hattı açsınlar gerçekten metrobüs olurKıtalararası yolculuk yapan 800i seviyorum ama menemenden bornovaya gidene kadar yoruluyorsun
Saatleri fazla olsa çok iyi çoğu otobüsün geçmediği yerlerden geciyor949 nasıl bu arada iyi iş yapıyor mu?
806 daha fantastik ama çok yoruyor ve dönüş sıkıntıKıtalararası yolculuk yapan 800i seviyorum ama menemenden bornovaya gidene kadar yoruluyorsun
O sırada 697806 daha fantastik ama çok yoruyor ve dönüş sıkıntı
Ona binme fırsatım olmadı çok uçuk sürelerde kalkış saati ve ekstra bilgi vereyim ben kiraza gittiğimde gece 2 de eve zor döndüm (gezmedim bile) ve ayrıca 2 saatimi 795 bekleyerek geçirdimO sırada 697![]()
5 - 6.30 saat aralığında sürüyorZaten ona bindin mi son durağa varana kadar günün yarısı biter. Parkur süresi 3-3.50 saat sürüyordur herhalde.
Git gel o kadar vardır. Allah şoföre yardım etsin.5 - 6.30 saat aralığında sürüyor
Dönüş seferi yok şoför Beydağ da oturuyordur herhaldeGit gel o kadar vardır. Allah şoföre yardım etsin.
17.00 da kalkıp Beydağ'a gidiyor günün son seferi yani
Olmalı zaten de olsa olsa menemen-zeytinalanı olur. O da O30 dışa kayarsa yeni çevreyolları ileMenemen-Çeşme hattı açsınlar gerçekten metrobüs olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.