Birinin Sizi Gizlice Sevdiğini Gösteren 5 İşaret

Emir

Albay
Kayıtlı Üye
1/3
Konu sahibi
Bazen birinin sizi sevdiğini anlamak çok kolaydır. Ama bazı insanlar duygularını açıkça söylemek yerine gizlemeyi tercih eder. Yine de davranışları çoğu zaman onları ele verir.

İşte birinin sizi gizlice sevdiğini gösteren 5 güçlü işaret:

1. Sizi Sürekli Gözleriyle Takip Eder​

Bir ortamda farkında olmadan sizi izlediğini yakalayabilirsiniz. Siz bakınca hemen başka yere bakabilir.

Bu durum özellikle kalabalık ortamlarda daha belirgin olur. Çünkü sizi sevdiği kişi bilinçsiz şekilde dikkatini size yöneltir.

2. Küçük Detayları Hatırlar​

En sevdiğiniz kahveyi, sevmediğiniz bir şeyi veya bir gün söylediğiniz küçük bir detayı bile hatırlar.

Çünkü birini gerçekten seven insanlar onun hakkında konuşulan küçük şeyleri bile önemser.

3. Size Karşı Gereğinden Fazla Naziktir​

Size karşı diğer insanlardan biraz daha farklı davranabilir.

Örneğin:

• Sizin için küçük jestler yapar
  • Yardım etmeye daha istekli olur
  • Sizi kırmamak için ekstra dikkat eder

Bu çoğu zaman farkında olmadan yapılan bir davranıştır.

4. Yanınızdayken Biraz Heyecanlı Olur​

Bazı insanlar hoşlandıkları kişinin yanında rahat davranamaz.

Şunları fark edebilirsiniz:

• Kelimeleri karıştırması
  • Gereksiz yere gülmesi
  • Biraz utangaç davranması

Bu genelde duygusal heyecanın göstergesidir.

5. Sizinle Konuşmak İçin Bahane Üretir​

Aslında çok önemli olmayan konular için bile size yazabilir veya konuşmak isteyebilir.

Örneğin:

• Basit bir şey sormak
  • Ortak bir konu açmak
  • Size danışmak

Ama gerçek amacı çoğu zaman sizinle iletişim kurabilmektir.

Son olarak:
Bu işaretler her zaman kesin bir sevgi anlamına gelmeyebilir. Ama birkaç tanesini aynı anda görüyorsanız büyük ihtimalle o kişi size karşı boş değildir.

Seven insan kartpostal yollar yine konuşmaya çalışır. En büyük belirti budur. Seven insan her türlü bahaneyi kullanılıp yazar. Havayı bahane eder yine yazar

"Ya o bana neden yazmıyor" Diye sızlanmayın. Biri size yazmıyorsa büyük ihtimalle sizden hoşlanmıyordur. Seven insan konuşmak için her türlü yolu dener.

o kişi size karşı boş değildir.

Seven insan kartpostal yollar yine konuşmaya çalışır. En büyük belirti budur. Seven insan her türlü bahaneyi kullanılıp yazar. Havayı bahane eder yine yazar

"Ya o bana neden yazmıyor" Diye sızlanmayın. Biri size yazmıyorsa büyük ihtimalle sizden hoşlanmıyordur. Seven insan konuşmak için her türlü yolu dener.

o kişiye karşı biz boşsak ne olacak? Ben sevmedikten sonra biri beni sevse napayımki.

o kişiye karşı biz boşsak ne olacak? Ben sevmedikten sonra biri beni sevse napayımki.
Birini ne kadar severseniz sevin onda onun sevdiği kadarsınız.

Sizin de karşı tarafı tek taraflı sevmeniz yetmiyor. Her şey karşılıklı

Biri sizden hoşlanıyorsa verdiği sinyallerden kendisini belli eder. Bunu örneklendirirsek, sürekli konuşmaya çalışması , gözleriyle takip etmesi , bahane ile sosyal medyadan yazması bence kişinin sizi gizlice sevdiğine işaret olabilir. Kadınlar her önüne gelen erkeğe yazmaz, veya konuşmazlar. Sizinle konuşmaya çalışıyorsa bilin ki özel olabilirsiniz.

2023-2025 arası Sakarya Üniversitesinde okumuştum. Bazen Ada Ekspresi bazen ise YHT kullanıyordum. Ada Ekspresi kullandığım zaman bir ara tekli karşılıklı olan masalı koltuktan bilet almıştım. Aynı kız 3 defa masalı koltukta karşıma oturmuştu Mart 2024 ve Nisan 2024'te ama hiç tek kelime bile konuşmamıştık ne o ne de ben. 2024 Mayıs'ta ise yine trende rast gelmiştik ama karşılıklı koltukta değildi. Arifiye'de trenden inmeden önce kapının orada beni dürterek "buradan kampüse nasıl giderim" diye sordu ve bende tarif ettim. Tren Arifiye İstasyona yanaştı ve trenden inince bana "beraber gidelim" dedi sonra tanıştık ve kampüse kadar otobüste beraber gittik. Bir sürü şey konuşmuştuk okuduğum bölümü sordu, mezuna kalıp kalmadığımı, İstanbul'da nerede yaşadığımı ve sonra da yaşımı sormuştu dikkatimi çeken bir şey olmuştu ben o gün kendisine siz diye hitap ederken o bana sen diye hitap etmişti içimden "acaba benden hoşlanıyor mu" demiştim ama sonra da "yok be biraz samimi bence" demiştim. Sonra araya yaz tatili girdi ve Ekim 2024'te trende yeniden karşılaştık bu sefer cuma günü haftasonu için eve dönerken. Beni görünce çok sevindi halimi hatrımı sordu sonra yol boyu konuşmuştuk. Gebze'de trenden indiğimizde ise Marmaray İstasyonunda vedalaşmıştık o Gebze'nin içinde yaşıyordu ve diğer çıkıştan çıktı bende Marmaray'a binmiştim. O tarihten sonra da bir daha görememiştim onu.

Özet geçersem bana samimi yaklaşması bende böyle bir his uyandırdı acaba benden hoşlanıyor mu diye hâlâ daha düşünüyorum. Biraz uzun oldu ama bu başlığı görünce yazasım geldi.

@Ahmet Yasir Kaplan
Hoşlanmış olabilir. Başta hiç konuşmadık demişsin mesela bence bu da önemli çünkü ister istemez bir gizem, çekicilik uyandırmış olabilir bu karşıda. Ama tabii sürekli böyle olmak iyidir demek istemiyorum, şansa bazı insanların ilgisini çekebiliyor sessiz kalmak bazen. Bir de bu tip zaman kısıtlı durumları da iyi kullanmak lazım. İnsanı kemirip durur yoksa böyle. Tabii hele de bu gibi zaman kısıtı olan fırsatları herkes iyi kullanamıyor çekingenlik vs. derken. Maalesef sırf bu olaya özgü değil de genel olarak bir adım atmadan da neyin ne olduğunu bilemiyoruz, yani kimsenin düşüncesini okuyamıyoruz. O yüzden cesaret de çok önemli.

2023-2025 arası Sakarya Üniversitesinde okumuştum. Bazen Ada Ekspresi bazen ise YHT kullanıyordum. Ada Ekspresi kullandığım zaman bir ara tekli karşılıklı olan masalı koltuktan bilet almıştım. Aynı kız 3 defa masalı koltukta karşıma oturmuştu Mart 2024 ve Nisan 2024'te ama hiç tek kelime bile konuşmamıştık ne o ne de ben. 2024 Mayıs'ta ise yine trende rast gelmiştik ama karşılıklı koltukta değildi. Arifiye'de trenden inmeden önce kapının orada beni dürterek "buradan kampüse nasıl giderim" diye sordu ve bende tarif ettim. Tren Arifiye İstasyona yanaştı ve trenden inince bana "beraber gidelim" dedi sonra tanıştık ve kampüse kadar otobüste beraber gittik. Bir sürü şey konuşmuştuk okuduğum bölümü sordu, mezuna kalıp kalmadığımı, İstanbul'da nerede yaşadığımı ve sonra da yaşımı sormuştu dikkatimi çeken bir şey olmuştu ben o gün kendisine siz diye hitap ederken o bana sen diye hitap etmişti içimden "acaba benden hoşlanıyor mu" demiştim ama sonra da "yok be biraz samimi bence" demiştim. Sonra araya yaz tatili girdi ve Ekim 2024'te trende yeniden karşılaştık bu sefer cuma günü haftasonu için eve dönerken. Beni görünce çok sevindi halimi hatrımı sordu sonra yol boyu konuşmuştuk. Gebze'de trenden indiğimizde ise Marmaray İstasyonunda vedalaşmıştık o Gebze'nin içinde yaşıyordu ve diğer çıkıştan çıktı bende Marmaray'a binmiştim. O tarihten sonra da bir daha görememiştim onu.

Özet geçersem bana samimi yaklaşması bende böyle bir his uyandırdı acaba benden hoşlanıyor mu diye hâlâ daha düşünüyorum. Biraz uzun oldu ama bu başlığı görünce yazasım geldi.
Instagramını veya telefonunu almadınmı 😮

Instagramını veya telefonunu almadınmı 😮
Yok almamıştım ama sonra İnstagram hesabını bulup istek atmıştım kabul etmişti ve o da beni takibe aldı ama uzun bir süre sonra farketmiştim beni takipçileri arasından ve takip ettiği kişiler arasından da çıkarmıştı ama yanılmıyorsam beni takipten çıkardıktan sonra bunu öğrendiğimde dikkatimi çeken şey hesabını görünce takipçi sayısındaki değişiklikti(azalış olarak) yani benim dışımda da takipten çıkardığı kişileri olmuş. Zaten garip bir kızdı diyebilirim. İnstagram hesabına tekrar istek atmakta istemedim.

Son düzenleme:
Yok almamıştım ama sonra İnstagram hesabını bulup istek atmıştım kabul etmişti ve o da beni takibe aldı ama uzun bir süre sonra farketmiştim beni takipçileri arasından ve takip ettiği kişiler arasından da çıkarmıştı ama yanılmıyorsam beni takipten çıkardıktan sonra bunu öğrendiğimde dikkatimi çeken şey hesabını görünce takipçi sayısındaki değişiklikti(azalış olarak) yani benim dışımda da takipten çıkardığı kişileri olmuş. Zaten garip bir kızdı diyebilirim. İnstagram hesabına tekrar istek atmakta istemedim.
kız sizin gibi herkesle tanışmış olabilir boşverin hocam. nereliydi

Geri
Üst Alt