Beykoz kadar büyük bir ilçeye kesinlikle bir garaj daha, 100 otobüs daha lazım.Bugün Çavuşbaşı ndan Üsküdar a gitmek için yola çıktım. 15KÇ çalışan Savaş Petrol ün aracı arıza yapıp sefer iptali verdi. Durakta 10 dakika bekledik ve 11ÇB (CitaroG) geldi. Kavacık a vardığımızda araçtan en az 160 kişi indi. Küçüksu ya gitmek için 136B ye geçtim ve araç full şekilde , durakta yolcuların yarısı almayarak Küçüksu ya geldi. Hemen ardından 14M geldi ve o da 90-100 kişi taşıyordu. Çengelköy de inip Üsküdar otobüsü beklemeye başladım ve 1 dakika sonra gelen 15B de 10 tane bile yolcu yoktu.
Uzun lafın kısası Beykoz kadar dışlanan, üvey evlat yerine konulan başka bir ilçe yoktur. A partisi gitti B partisi geldi Beykoz un kaderi yine değişmedi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.