Muş’ta bir kişi sahipsiz köpeğin saldırısı sonucu yaralandı
Merkeze bağlı Çöğürlü köyünde dün camiye gitmek üzere evinden çıkan 55 yaşındaki Sefer Kül, sahipsiz köpeğin saldırısına uğradı.
Köpek önce dizlerine, daha sonra yüzüne saldırıyor. Dudak ve burun kısmında ciddi bir yaralanma mevcut.
Burnundan, dudağından ve bacağından yaralanan Kül, yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı.
Olay, 4 Mart günü Mamak ilçesi Cengiz Topel Mahallesi’nde boş bir arazide meydana geldi. 10 yaşındaki Beray Akın ile bir arkadaşı evlerine döndükleri esnada arazide ‘başıboş’ halde bulunan köpek sürüsünün saldırısına uğradı. O esnada telefonuyla çevreyi video kaydına alan kız çocuklarının yaşadığı korku anbean cep telefonu kamerasına yansıdı. Olaydan sonra kızının gündelik hayatında sıkıntılar çektiğini dile getiren anne Rabia Akın, mahallerinde son zamanda çok fazla sahipsiz köpek dolaştığını söyledi.
“Kızımın psikolojisi çok kötü”
Kızının hala korktuğunu dile getiren anne Akın, “Burası o kadar çok köpekle dolu ki. Akşamları ve sabahları sayıları 50’yi geçiyor. Köpekler burada sürü olmuş, direkt saldırıyorlar. Kızımın bacaklarında morluklar var. Bu başımıza gelen ilk olay değil. Saat 5’ten sonra resmen karantinaya giriyoruz. Markete bile gidemiyoruz. Her yer köpek dolu. Kızımın psikolojisi çok kötü. Bugün kursa gitmek istemedi, benim götürmemi istedi. Biz de korkuyoruz ve gidemedik” ifadelerini kullandı.
mesajları silmeniz önemli değil ben zaten çok popüler bir forum sitesi olan donanımhaberde zaten aynı postu yetkililerin gözüne soktum. ama sizin sitenizin imajı için iyi olmuyor bu posta hiçbir zararlı bir şey ve siyaset yoktu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.